سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

تایید واکسن کرونای آسترازنکا توسط سازمان جهانی بهداشت

سازمان جهانی بهداشت امروز واکسن کرونای آسترازنکا-آکسفورد را در فهرست واکسن‌های مورد تأیید برای استفاده اضطراری قرار داد. در بیانیه WHO گفته شده است که واکسن استرازنکای تولید کره‌جنوبی و موسسه سرم هند هم تائید شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر سازمان جهانی بهداشت (WHO) امروز واکسن کرونای آسترازنکا-آکسفورد را در فهرست واکسن‌های مورد تأیید برای استفاده اضطراری قرار داد. 

تدرس آدانوم گبرایسوس، مدیر کل این سازمان در یک جلسه خبری گفت: «ما اکنون همه قطعات موجود برای توزیع سریع واکسن‌ها را در دسترس داریم، اما هنوز هم باید تولید را افزایش دهیم».

در بیانیه WHO گفته شده است که واکسن استرازنکا-آکسفورد تولید کره‌جنوبی (AstraZeneca-SKBio) و موسسه سرم هند هم تائید شده‌اند.

بررسی سازمان جهانی بهداشت نشان داد، واکسن آسترازنکا از معیارهای «لازم» برای ایمنی برخوردار است و مزایای اثربخشی آن بیشتر از خطرات آن است.

واکسن آسترازنکا-آکسفورد  از این جهت مورد استقبال قرار گرفته که توزیع آن ارزان‌تر و آسان‌تر از سایر واکسن‌هاست.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار